sâmbătă, 24 martie 2012

Ponturi in Bucatarie - Avocado

Asa cum am spus si in postarea cu salata tricolore care contine avocado, acesta este un fruct de import care in ultimii ani a inceput sa fie inteles si de catre romani. Sunt sigura ca la inceput, asa cum mi s-a intamplat si mie, multora nu v-a placut... Ce-i drept are un gust dubios daca nu e intr-o combinatie potrivita si mai ales daca nu are zeama de lamaie.

Pont: cand curatati un avocado si nu il consumati imediat
stropiti- l cu zeama de lamaie pentru ca altfel se va innegri
De multe ori, aceste fructe se gasesc crude in supermarketuri. Ne dam seama pentru ca sunt dure...
Pont: daca nu este moale inseamna ca este crud si nu se poate manca, trebuie sa intre un pic degetul in el pentru ca acesta sa poata fi consumat.
Pont:: pentru ca avocado sa  se coaca mai repede trebuie impachetat in coala de ziar si tinut la intuneric, exact cum procedau bunicile noastre cu gutuile.

Daca aveti alte ponturi despre acest fruct minune, impartasiti-le cu noi!

Foto: www.10puntos.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu